SPAANSE RECEPTEN
SPAANSE TAPAS RESTAURANTS
RECEPTEN SANGRIA SPAANSE WIJN
KOFFIE EN LEUKE LEKKERE LINKS
 
WELKOMTAPASPAELLASPAANSE GERECHTENDRANKJESKOFFIETIPS
SPAANSE RECEPTEN
Dol op Spaans eten en tapas, een heerlijk glaasje wijn, genieten van de Spaanse zon, ontspannen met familie en vrienden .... als je je hierin kunt vinden ben je op de juiste plek!
CONTACT
Wil je reageren op deze website of graag jouw link geplaatst hebben? Stuur dan een mailtje naar Patricia.
 
Eten en koken is één van mijn passies. In 2007 ben ik van Nederland naar Andalusië verhuisd en heb me verdiept in de typisch Andalusische keuken en gerechten.

Iedereen kent wel de bekende tapas zoals tortillas, albondigas, gegrilde inktvis en drankjes zoals sangria maar er is nog zoveel meer, daarom deze website vol met Spaanse recepten, links, weetjes en andere informatie over eten in Andalusië.

Uit eten gaan is natuurlijk heerlijk en ik zal leuke Spaanse adresjes delen op deze website, evenals info over lokale producten, gebruiken etcetera.

Hopelijk vind je hier inspiratie voor lekkere Spaanse recepten en daarom alvast: Buen Provecho!


Un saludo, Patricia

In plaats van één landschap dat men Andalusisch zou kunnen noemen, is er een veelvoud van zintuiglijke bekoringen, dat zich zonder onderbreking en zonder eentonigheid in alle windrichtingen uitbreidt en alle mogelijke landschappen omvat en alle gradaties van transparantie van een licht dat slechts in één opzicht overal gelijk is: in zijn intensiteit - Antonio Muñoz Molina